Flisvika BryggeFlisvika Brygge

Om Flisvika

Sett deg i bilen, sett kursen mot Risør og start avkoblingen med en gang. Du trenger verken å tenke på å klippe plenen, oppvarming eller å skru på vannet. Din ferieleilighet er alltid klar!

 • Problemfritt uten vedlikehold
 • Egen vaktmestertjeneste
 • Ta ferie i ferien
 • Oppvarmet garasje med heis til leiligheten
 • Egen parkeringsplass og sportsbod
 • Flotte utearealer og bryggeanlegg
Fabrikkbilde1

Om Flisvika Brygge

Du kan velge mellom boliger i flere størrelser. Slik finner du akkurat den boligen som passer din hverdag, enten du velger en lettstelt leilighet på 58,5 kvadratmeter, eller du vil ha godt armslag i en bolig som er nesten fire ganger så stor – 221 kvadratmeter.

Eller hva med en leilighet på topplan, med stor terrasse og felles grøntområde?

 • Sydvendt med storslått utsikt mot Skagerak
 • Innendørs parkering og heis
 • Kort avstand til egen båtplass
 • Terrasse på minst 15 kvadratmeter

 

Ingen boplikt – kan brukes som bolig eller fritidsbolig!

bird3

Om leilighetene

Flisvika Brygge er for deg som vil ha sola, havet og skjærgården helt opp på terrassen og inn i stua. Hver enkelt leilighet er tilpasset himmelretning og utsikt. Slik får du Skagerak inn i stua uansett hvilken du velger.

 • Helt på bryggekanten med båtplass og fine grøntområder
 • Bare 350 meter til Risør sentrum med alle service- og aktivitetstilbud
 • Ytterst mot Skagerak, men lunt og fredelig
 • Flott utgangspunkt for fine tur- og friluftsopplevelser

 

Stua har store vindusflater fra gulv til tak. Herfra ser du sola stå opp i skjærgården og følge deg hele dagen. Men livet er ikke bare solskinn. Herfra kan du også nyte at ruskeværet gir liv til sjøen og skjærgården.

Gulvet består av énstavs, oljet eikeparkett standard i stue, kjøkken og soverom. Det gjør gulvet lunt og mykt, og naturmaterialet står godt til utsikten.

 

Du får også integrerte hvitevarer på kjøkkenet – kjøleskap/fryser, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin – spesialtilpasset og med god plassutnyttelse. Så slipper du å tenke mer på det.

De rause terrassene på minimum 15 kvadratmeter gir plass til både hverdag og fest.

 

I den sjarmerende helårsbyen Risør er det alltid noe som skjer.

Her er det åpent og gjestfritt hele året, og du kan kjenne byens hjerte endre rytme med årstidene. Nærheten til sentrum gjør at Flisvika Brygge blir en del av byen, men samtidig rolig og tilbaketrukket.

 

Sommerstid er det båtlivet, festivalene, konsertene, turistene og fortauskafeene som preger byen. Vinterstid slår pulsen litt saktere, og gir tid og rom for de gode aktivitetene og opplevelsene. Uansett årstid er byen bare en liten gåtur unna.

Når vi sier utsikt, mener vi utsikt. Uansett hvilken av leilighetene du velger på Flisvika Brygge, får du orkesterplass til Skagerak. På Flisvika Brygge er hver enkelt bolig omtenksomt utformet for å få mest mulig ut av omgivelsene boligene er en del av; sørvendt og solvendt med hav og holmer så langt du kan se.

Stue
Kjøkken
image003

FREMDRIFTSPLAN

Salgsstart Flisvika Brygge –
juni 2015


Oppstart av infrastrukturarbeider knyttet til prosjektet – ultimo 2015


Oppstart av byggearbeider på tomten –
medio 2016


Ferdigstillelse og innflytting i byggetrinn 1 – medio 2018


Ferdigstillelse og innflytting i byggetrinn 2 – medio 2019


85

Leiligheter solgt

Kompromissløs utsikt til havet

«Når vi sier utsikt, mener vi utsikt. Uansett hvilken av leilighetene du velger på Flisvika Brygge, får du orkesterplass til Skagerak. På Flisvika Brygge er hver enkelt bolig omtenksomt utformet for å få mest mulig ut av omgivelsene boligene er en del av; sørvendt og solvendt med hav og holmer så langt du kan se.»