Flisvika BryggeFlisvika Brygge

Om Flisvika

Det gamle industriområdet Flisvika har røtter tilbake til 1946. Her har baderomspanel, kjøkkeninnredninger og mangfoldige tusen stolseter og respatexbord sett dagens lys og utvandret til alle verdens hjørner. Her lever gode minner om et sammensveiset og innovativt fabrikkmiljø. Nå ser et nytt, lite samfunn dagens lys. De gamle byggene er nå revet og erstattes av de nye leilighetene som utgjør en hel liten grend.

Fabrikkbilde1

Om Flisvika Brygge

Flisvika Brygge er for deg som vil ha sola, havet og skjærgården helt opp på terrassen og inn i stua. Hver enkelt leilighet er tilpasset himmelretning og utsikt. Slik får du Skagerak inn i stua uansett hvilken du velger.

– Helt på bryggekanten med båtplass og fine grøntområder
– Bare 350 meter til Risør sentrum med alle service- og aktivitetstilbud
– Ytterst mot Skagerak, men lunt og fredelig
– Flott utgangspunkt for fine tur- og friluftsopplevelser

Selvsagt blir det parkeringshus som lar deg gå tørrskodd inn til heisen og leiligheten. Og selvsagt blir det brygge med båtplass rett utenfor.

Ingen boplikt – kan brukes som bolig eller fritidsbolig!

bird3

Om leilighetene

Du kan velge mellom boliger i flere størrelser. Slik finner du akkurat den boligen som passer din hverdag, enten du velger en lettstelt leilighet på 58,5 kvadratmeter, eller du vil ha godt armslag i en bolig som er nesten fire ganger så stor – 221 kvadratmeter. Eller hva med en toplans leilighet med utgang til egen hage og felles grøntområde?

– Sørvendt med sol, luft og storslått utsikt mot Skagerak
– Store vindusflater, integrerte hvitevarer og oljet eikegulv
– Energigjerrig og moderne
– Innendørs parkering og heis
– Terrasse på minst 15 kvadratmeter

 

Energigjerrig og godt utstyrt
For å gi deg maksimal opplevelse av omgivelsene utendørs, har vi også lagt ekstra omtanke i innendørsmiljøet. Derfor er énstavs, oljet eikeparkett standard i stue, kjøkken og soverom. Det gjør gulvet lunt og mykt, og naturmaterialet står godt til utsikten. Du får også integrerte hvitevarer på kjøkkenet – kjøleskap/fryser, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin – spesialtilpasset og med god plassutnyttelse. Så slipper du å tenke mer på det. De rause terrassene på minimum 15 kvadratmeter gir plass til både hverdag og fest.

 

Del av landskapet
Stua har store vindusflater fra gulv til tak. Herfra ser du sola stå opp i skjærgården og følge deg hele dagen. Men livet er ikke bare solskinn. Herfra kan du også nyte at ruskeværet gir liv til sjøen og skjærgården.

 

Tid til det du vil
Med en helt ny bolig kan du vinke farvel til bekymringer for maling som flasser. Samtidig kan du ønske velkommen en energigjerrig bolig med godt inneklima og minimale krav til vedlikehold. Mindre tid til vedlikehold gir mer tid til det du har lyst til å gjøre.

Stue
Kjøkken
image003

FREMDRIFTSPLAN

Salgsstart Flisvika Brygge –
juni 2015


Oppstart av infrastrukturarbeider knyttet til prosjektet – ultimo 2015


Oppstart av byggearbeider på tomten –
medio 2016


Ferdigstillelse og innflytting i byggetrinn 1 – medio 2018


Ferdigstillelse og innflytting i byggetrinn 2 – medio 2019


75

Leiligheter allerede solgt

Kompromissløs utsikt til havet

«Når vi sier utsikt, mener vi utsikt. Uansett hvilken av leilighetene du velger på Flisvika Brygge, får du orkesterplass til Skagerak. I Flisvika Brygge er hver enkelt bolig omtenksomt utformet for å få mest mulig ut av omgivelsene boligene er en del av; sørvendt og solvendt med hav og holmer så langt du kan se.»